Darázsírtás

A darázsirtás legtöbb esetben a profik feladata, mert a darazsak veszélyesek, főleg ha a fészkük bolygatásáról van szó. Mi minden esetben méhészruhát viselünk, nem kockáztatunk. És nem bontunk falat, széldeszkát, semmit sem bontunk – nincsen utána egyéb költsége!

Mindegy nekünk, hogy lódarázsfészek vagy más „sima” darázs, az eredmény ugyanaz, Ön nyugodt lehet. A darázsirtást profi eszközeinkkel bármely napszakban tudjuk végezni.

Rejtett darázsfészek kiirtása

A darázsfészek lehet akár falban, széldeszka mögött, földben, szigetelés alatt.

A darazsaknak elég egy apró rés a ki-be repüléshez, a fészeknek már megcsinálják a helyet erős rágószájszervükkel.

A darázs irtás rejtett fészek esetén minden esetben nagynyomású porozógéppel történik, amelybe speciális darázsirtó porozószert használunk. A porozógép 3 bar nyomásra képes, így az apró nyíláson keresztül elemi erővel juttatjuk be a darázsirtó port. Ez már önmagában is pusztításra képes, de a teljes darázsfészek pusztulására kell várni egy napot. Ez azért szükséges mert a darázsirtás során a nem elpusztult darazsak még ki bemehetnek a darázsfészekbe – de pont ez lesz a vesztük! És mi pontosan ezt várjuk el tőlük, hogy a darázsfészek legmélyebb részébe is eljuttassák a darázsirtó port.

Látható darázsfészek kiirtása

Az irtás elvégezhető porozással, permetezéssel vagy nagy hatású aeroszollal is, amennyiben a fészek jól látható és megközelíthető helyen van. Minden esetben méhészruhát viselünk, mert a feldühödött darazsak veszélyesek lehetnek. Bár ugyanabba a darázsfészekbe már nem fognak visszaköltözni, kérésükre akár a darázsfészket is eltávolítjuk.

Darázsírtás ára: 35.000 – 50.000 forint között

Darázsírtás a következő helyeken: Székesfehérár, Aba, Adony, Alap, Agárd, Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Baracska, Bicske, Bodajk, Cece, Csákvár, Csókakó, Csór, Dég, Dunaújváros, Enying, Ercsi, Etyek, Fehérvárcsurgó, Gárdony, Kincsesbánya, Kisláng, Kőszárhegy, Lepsény, Lovasberény, Martonvásár, Mór, Nagylók, Pázmánd, Rácalmás, Sárbogárd, Sárkeresztes, Sárosd, Sárszentágota, Sárszentmihály, Seregélyes, Soponya, Sukoró, Szabadbattyán, Szabadegyháza, Úrhida, Velence, Zámoly, Várpalota, Veszprém, Siófok

Fejér megye, Somogy megye, Veszprém Megye, Pest megye, Komárom Esztergom megye