Ágyi poloska és bolhaírtás

Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtásnál a fertőzött szobából, szobákból csak olyan ruhát lehet kivinni, amit legalább 600C programon ki lehet mosni ez a hőfok mind a kifejlett mind pedig a lárva, tojás alakokat elpusztítja.

A nem permetezhető tárgyakat porozással kezeljük. Pld: konnektorok, műszaki cikkek, képek, hogy ne rongálódjanak.

A poloskairtás permetezéssel, porozással és a munka végen hidegködképzéssel előcsalogatjuk a rovarokat, hogy biztosan érintkezzenek a rovarirtó szerrel.

Poloskairtás során a lakásban védőfelszerelésben dolgozunk az ott lakók viszont érezhetik a kellemetlen szagú rovarirtó szert, ezért érdemes kertes házban kimenni a kertbe, panellakásban konyhában nyitott ablaknál tartózkodni.

Az irtást célszerű a délelőtti órákban elvégezni, hogy estére kiszáradjon a lakás, különben a szoba alkalmatlan maradhat az esti pihenésre.

A kezelést 2 hét elteltével célszerű megismételni a poloskamentes állapot eléréséhez.

Poloskairtás ára: 30.000 ezer forintól

Poloskairtás a következő helyeken: Székesfehérár, Aba, Adony, Alap, Agárd, Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Baracska, Bicske, Bodajk, Cece, Csákvár, Csókakó, Csór, Dég, Dunaújváros, Enying, Ercsi, Etyek, Fehérvárcsurgó, Gárdony, Kincsesbánya, Kisláng, Kőszárhegy, Lepsény, Lovasberény, Martonvásár, Mór, Nagylók, Pázmánd, Rácalmás, Sárbogárd, Sárkeresztes, Sárosd, Sárszentágota, Sárszentmihály, Seregélyes, Soponya, Sukoró, Szabadbattyán, Szabadegyháza, Úrhida, Velence, Zámoly, Várpalota, Veszprém, Siófok

Fejér megye, Somogy megye, Veszprém Megye, Pest megye, Komárom Esztergom megye