Csótány írtás

Csótány irtás gélezéssel:

Ez a csótány irtás legmodernebb fegyvere. A leghigiénikusabb is, ezért ezt a módszert mi is előnyben részesítjük. Nem büdös, nem hagy foltot, és mindenki a helyiségben maradhat a csótányirtás előtt is és utána is, nem kell lemosni, elmosni semmit.

Az irtás során kis pöttyöket helyezünk el különböző helyeken, ahol a csótány előfordulhat. Ezt a csótány elfogyasztja, mert imádja és nemsokára elpusztul tőle, sőt, kannibál társai is elpusztulnak amennyiben egy döglött egyedet felfalnak.

Ennek a módszernek az előnye, hogy olyan helyekre tudjuk kijuttatni a precíz kinyomó pisztolyunkkal, ahonnan nem kerül lemosásra, így a csótányirtó szer sokáig hatásos maradhat. A csótány irtás gélezéssel a köznyelv néha máshogy hívja: pöttyözés, zselézés. De ez az eredményessége szempontjából nem számít, bátran ajánljuk ezt a módszert!

Csótányirtás permetezéssel:

A csótányirtás klasszikus formája. A permetezés során csótányirtó szert juttatunk ki egy permetező segítségével, amelyen a csótány áthaladva megdöglik.

Az általunk használt csótányirtó szerek nem büdösek és nem hagynak foltot, és nem mérgező emberekre, babákra, melegvérű állatokra sem. Viszont a csótányirtás után amennyiben edények, evőeszközök kinn maradtak azokat le kell öblíteni használat előtt.

Csótányirtás: különleges terepeken

A különleges terep a csótányirtás számára jelenthet sok mindet – de most tekintsük egy csótányoktól hemzsegő helyiséget. Ilyenkor előfordulhat, hogy a csótányirtó permetezés mellé még hidegködképzést is alkalmazunk, amely során egy másik csótányirtó szert juttatott ki egy speciális géppel. Ez elősegíti, hogy a csótányok a legapróbb résekből is előjöjjenek és érintkezzenek az irtószerekkel.

Van amikor porozást alkalmazunk a csótányirtás során, speciális helyeken.

Csótány irtás monitoring rendszerrel

Lehetőség van monitoring rendszer kiépítésére is, amellyel folyamatos ellenőrzés mellett tartható kordában a csótányfertőzöttség. A csótány irtás ilyenkor azonnali reagálásként jelenik meg, így kevesebb irtószer és nagyobb hatékonyság jellemzi a csótányirtást. A monitoring rendszer irtószermentes, sorszámozott, műanyag ragasztós csapdákkal valósítható meg.

Csótányirtás: 15 ezer forinttól

Csótányirtás a következő helyeken: Székesfehérár, Aba, Adony, Alap, Agárd, Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Baracska, Bicske, Bodajk, Cece, Csákvár, Csókakó, Csór, Dég, Dunaújváros, Enying, Ercsi, Etyek, Fehérvárcsurgó, Gárdony, Kincsesbánya, Kisláng, Kőszárhegy, Lepsény, Lovasberény, Martonvásár, Mór, Nagylók, Pázmánd, Rácalmás, Sárbogárd, Sárkeresztes, Sárosd, Sárszentágota, Sárszentmihály, Seregélyes, Soponya, Sukoró, Szabadbattyán, Szabadegyháza, Úrhida, Velence, Zámoly, Várpalota, Veszprém, Siófok

Fejér megye, Somogy megye, Veszprém Megye, Pest megye, Komárom Esztergom megye